To speculate is human, to hedge is divine.

DESPRE NOI …

 

In noiembrie 1997 un grup de specialisti in domeniul finantelor a decis sa infiinteze prima societate de consultanta de investitii autorizata de CNVM. Compania se numeste BERG - Bucharest Equity Research Group si este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/9093/14.11.1997.

Suntem o organizatie dinamica, cu dorinta, ambitia si resursele necesare pentru a fi cei mai buni:

Avem o echipa entuziasta de profesionisti cu dubla calificare, licenta in inginerie plus un MBA sau studii economice si de management la universitati de varf din Europa occidentala si America de Nord. Toti asociatii BERG au absolvit cursurile de consultanti de investitii organizate de Institutul Roman de Valori Mobiliare.

Compania noastra dispune de facilitati tehnice si un sistem informatic deosebit. Baza noastra de date actualizata continuu, contine in prezent informatii din surse publice, despre mai mult de 1500 de companii. Aceasta ne permite sa avem o imagine clara si detaliata a firmelor analizate.

Suntem permanent in contact direct cu emitentii de valori mobiliare, cu autoritatile statului, organizatiile si organismele active pe piata de capial romaneasca sau implicate in procesul de privatizare. Suntem convinsi ca deschiderea spre colaborare este cheia rezultatelor pertinente.


Credem in principiile Independentei, Obiectivitatii, Transparentei. Calauziti de aceste principii dorim sa punem in slujba clientilor intreaga noastra experienta, in scopul beneficiului reciproc si al dezvoltarii pietei romanesti de capital.

Obiectul de activitate

Bucharest Equity Research Group este consultant de investitii autorizat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (Decizia nr. 4494/17.11.2004). BERG a dezvoltat in ultimii 6 ani servicii de evaluare a riscului si a randamentelor instrumentelor financiare tranzactionate pe piata romaneasca de capital.


STIRI
Monitorul Oficial al Romaniei*
- Partea a IV-a
-

* Reprezinta rezumate ale anunturilor publicate de unele societati listate in Monitorul Oficial al Romaniei Partea a IV-a in anul 2008, insa nu si cele din luna in curs. Pentru anunturile la zi si complete puteti solicita un contract de monitorizare, pretul fiind de 10EUR/luna + TVA/societate monitorizata.

TOP 10 TRANZACTIONARE
in functie de valoare
-