To speculate is human, to hedge is divine.

Disclaimer

Copyright

In afara exceptiilor mentionate, dreptul de copyright, asupra bazei de date si alte drepturi similare asupra tuturor materialelor publicate pe Rating.ro sunt proprietatea by Bucharest Equity Research Group. Se acorda permisiunea de a printa extrasuri din aceste materiale doar pentru uzul personal. Niciunul dintre aceste materiale nu poate fi folosit pentru scopuri publice sau comerciale.

Nici o parte a site-ului Rating.ro sau orice material care apare pe site nu poate fi reprodus, depozitat sau transmis catre orice alt web-site fara a avea permisiunea scrisa a Rating.ro sau fara a plati fee-uri specificate. Cererea pentru republicarea oricarui material poate fi adresata la office@rating.ro.

Disclaimer
Rating.ro nu acorda nici un fel de garantii sau alte asigurari in ceea ce priveste operarea, calitatea sau functionalitatea site-ului. Accesul la site se poate intrerupe, restrictiona sau intarzia din cauza oricarui motiv. Rating.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru probleme directe sau indirecte cauzate de oferirea unei informatii incomplete sau incorecte. Datele prezentate sunt pur orientative si se pot modifica in timp. Informatia despre acest website se refera exclusiv la momentul de timp pentru care este elaborata. Informatia poate deveni incompleta sau isi poate pierde actualitatea. Rating.ro nu isi ia nici un angajament pentru a actualiza informatia. Pana la limita maxim extinsa a legii, Rating.ro nu-si asuma nici o responsabilitate pentru nici un prejudiciu sau pierdere (incluzand pierdere financiara, prejudiciu pentru pierdere in proiecte de afaceri, pierdere sau profit sau orice alta pierdere rezultata) ce poate aparea in contracte din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii acestui Site sau a oricarui material ce apare pe Rating.ro, sau din orice actiune sau decizie luata ca rezultat a utilizarii Rating.ro sau a oricarui din aceste materiale. Rating.ro contine link-uri catre alte site-uri externe. Rating.ro nu este responsabil pentru si nu are nici un fel de control asupra continutului acestor site-uri. Informatia disponibila pe Rating.ro, sau disponibila prin hypertext link din Rating.ro, este facuta disponibila fara responsabilitate din partea Rating.ro.

Materiale promotionale
Cei ce-si fac reclama sunt responsabili pentru asigurarea ca materialul oferit pentru a fi inclus pe Rating.ro se conformeaza cu toate legile si reglementarile relevante. Rating.ro nu isi va asuma responsabilitatea pentru nici o eroare, omisiune sau inexactitate a materialului promotional.

Politica de asigurare a confidentialitatii

La BERG protejarea confidentialitatii dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Scopul nostru este sa tratam informatia furnizata de dumneavoastra cu respect, si in concordanta cu aceasta Privacy Policy.
Politica privind Confidentialitatea
Va rugam sa cititi pentru mai multe detalii asupra practicilor noastre in ceea ce priveste utilizarea si siguranta informatiei dumneavostra.


INFORMATIA DUMNEAVOASTRA
Putem sa folosim informatia dumneavoastra pentru scopuri variate, incluzand:
Potrivirea dumneavoastra cu investitori sau intreprinzatori potentiali si sa le oferim lor informatii pe care dumneavoastra ni le oferiti, in concordanta cu termenii descrisi pe site;
Oferirea produselor sau serviciilor solicitate;
Servirea contului dumneavoastra;
Imbunatatirea serviciilor noastre;
Dezvoltarea si/sau informarea dumneavoastra asupra produselor sau serviciilor care credem ca va vor interesa;
Raspunderea la intrebarile pe care le-ati putea dumneavoastra avea.

E-Mail
Adresa dumneavostra de e-mail este ascunsa si nu poate fi vazuta de nici o terta parte in concordanta cu prevederile legislative romanesti in vigoare. Noi folosim un sistem de e-mail orb pentru a va asigura confidentialitatea. Putem sa va trimitem mesaje e-mail continand informatii care va pot fi folositoare numai daca solicitati acest lucru prin inscrierea la primirea newsletter-ului nostru si a altor oferte speciale. Newsletterul nostru contine informatii referitoare la produsele si serviciile noastre sau Ocazii, cuprinzand oferte pentru dumneavoastra de la terte parti. Daca nu doriti sa primiti asemenea e-mail-uri informative de la BERG, va rugam sa ne contactati la office@rating.ro pentru a renunta la asemenea informari.

CUM ESTE INFORMATIA DUMNEAVOASTRA ASIGURATA SI PROTEJATA?
Cand ne transmiteti informatiile dumneavoastra personale si profesionale ca raspuns la datele inaintate, BERG foloseste instrumente de encriptare pentru a ajuta la protejarea informatiile dumneavoastra personale si profesionale. Ne instruim angajatii cu access la informatiile dumneavoastra ca asemenea informatie va fi folosita numai pentru aderarea la principiile stabilite mai in Politica privind Confidentialitatea si legile aplicabile asupra BERG si operatiunilor sale.

 


STIRI
Monitorul Oficial al Romaniei*
- Partea a IV-a
-

* Reprezinta rezumate ale anunturilor publicate de unele societati listate in Monitorul Oficial al Romaniei Partea a IV-a in anul 2008, insa nu si cele din luna in curs. Pentru anunturile la zi si complete puteti solicita un contract de monitorizare, pretul fiind de 10EUR/luna + TVA/societate monitorizata.

TOP 10 TRANZACTIONARE
in functie de valoare
-